Living Reference Work

Continuously updated edition

Handbook of Sol-Gel Science and Technology

Editors:

ISBN: 978-3-319-19454-7 (Print) 978-3-319-19454-7 (Online)

Table of contents (32 entries)

A - Z
previous Page of 2
  1. S

    1. No Access

      Living Reference Work Entry

      Silica Spherical Microparticles Applied as Spacers

    2. No Access

      Living Reference Work Entry

      Small-Angle X-ray Scattering by Nanostructured Materials

    3. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol-Gel Coatings with Nanocontainers of Corrosion Inhibitors for Active Corrosion Protection of Metallic Materials

    4. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol-Gel Environmental Sensors for Preventive Conservation of Cultural Heritage

    5. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol-Gel Materials for Optics and Electrooptics

    6. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol-Gel Preparation of Crystalline Oxide Thin Films on Plastics

    7. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol-Gel Processed Photocatalytic Titania Films

    8. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol-Gel-Derived Silicate-Based Composite Electrode

    9. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol-gel Wood Preservation

    10. No Access

      Living Reference Work Entry

      Solar Cells Based on Sol–Gel Films

    11. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol–Gel Abrasive Grains: History, Precursor Properties, and Microstructural Control

    12. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol–Gel Coating of the Panel of Cathode Ray Tube for Improving the Quality of Display

    13. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol–Gel Coatings Applied to Automotive Windows

    14. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol–Gel Coatings for Electrochromic Devices

    15. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol–Gel Nano-/Micropatterning Process

    16. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol–Gel Nanocomposites

    17. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol–Gel Preparation of Reflective Coatings

    18. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol–Gel Processed Lasers and Related Optical Materials

    19. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol–Gel Processed Membranes

    20. No Access

      Living Reference Work Entry

      Sol–Gel Processing for Battery and Fuel Cell Applications

previous Page of 2